Обосновани Футболни Прогнози

Торнс - Йонкьопинг Содра

9 Май 2024 - 15:00
Торнс
Йонкьопинг Содра
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.70
 

Прогнозата днес е за срещата между футболните тимове на Торнс и Йонкьопинг Содра от 7-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия - Юг на Швеция.

Време е за фактите за днешния мач:

Торнс

Футболистите на тима домакин са 5-ти във временното класиране със събрани 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 6 мача са успели да реализират 5 гола във вратата на противниците си и са получили 6 попадения във вратата си. На домашна сцена съставът на Торнс е изиграл 3 двубоя, в които е записал само победи, при голова разлика 4-1.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Юг футболистите на Торнс са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са реализирали 5 гола и са им вкарали 6 гола.

Йонкьопинг Содра

Гостуващият отбор на Йонкьопинг Содра е на 11-та позиция в класирането със събрани 7 точки, записани след 2 победи, едно равенство и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 6 двубоя е успял да реализира 7 гола и е получил 8 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е играл 2 двубоя досега, в които е записал една победа, едно равенство и все още няма загуба навън, вкарал е 4 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 2 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Йонкьопинг Содра има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Торнс - Йонкьопинг Содра - директни двубои

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Торнс записа реми в предишния кръг в първенството, а при домакинствата си е с 3 успеха.

Отборът на гостите от Йонкьопинг Содра е в серия от 2 последователни загуби в Швеция, а като гост има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.70

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.